Over Secuga

Secuga. En veiligheid wordt mooi.

Daar de hekwerk sector heel uitgebreid is en er verschillende producent op de markt meedraaien is het afscheiden en boven de massa uitspringen uiterst belangrijk.

Laat dit nu net de sterkte van Secuga zijn.

Van voor af aan wordt er sterk op een klantgerichte aanpak ingezet. Door enkel maatwerk en inox onderdelen aan te bieden heeft ieder van onze klanten een eigen kwalitatief hekwerk naar zijn wil en wensen.

Zo is elk Secuga hek uniek en bieden we hoogwaardig maatwerk aan een zeer scherpe prijs!

Tekeningen

Na bestelling wordt elke project uitvoerig onderzocht, in 3D uitgetekend en zowel in 3D-pdf als een 2D samenstellingstekening ter goedkeuring naar de klant toegestuurd. Zo ziet deze het uiteindelijk resultaat in 3D zoals het effectief bij hen thuis zal geplaatst worden. Op basis van deze tekening kunnen nog kleine aanpassingen gebeuren. Eenmaal goed bevonden door de klant kunnen we de productie aanvatten.

Materiaal

Alle frames worden in 3mm koker vervaardigd wat 50 % dikker is dan de meeste concullega ’s. Na productie wordt elke hek voorzien van een zinklaag en 2laags poedercoating. Om zo aan de hoogste kwaliteitseisen op vlak van corrosiebestrijding te voldoen. Eenmaal het hek uit de lakkerij komt ondergaat elk project een eind controle gevolgd door de voormontage. Alle behorende onderdelen worden waar mogelijk aangeboden in Inox.

Afhankelijk van het type is uw Secuga hek binnen de 7à8 weken klaar voor plaatsing.

Dealers

Om ons aanbod zo optimaal mogelijk aan te bieden werken we enkel via een dealernetwerk. Deze zorgvuldig uitgekozen dealers zullen u van bij de offerteaanvraag tot het afmonteren begeleiden en bijstaan bij alle uw vragen en mogelijke problemen. Zei zijn op de hoogte van alle nieuwe types en de meeste courante en correcte technieken om uw droom in werkelijkheid om te zetten.

Deze dealers vindt u wijdverspreid in Vlaanderen en Brussel.