Uw partner voor Ontwerp, Montage, Onderhoud en Herstelling

Secuga staat reeds 25 jaar garant voor een transparante en klantgerichte service naar zowel de installateur als naar de eindgebruiker, onze poort staat altijd voor U open.

Wil U graag weten wat Secuga voor U kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of kom een kijkje nemen in ons atelier.

Over Ons

Advies

Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze verkopers elke situatie haarfijn analyseren. Zo weten ze welke oplossing het beste tot haar recht komt. Ook weten ze uitstekend in te schatten wat mogelijk is en wat niet.

Past een dubbele draaipoort het beste bij de stijl van de woning, of lijkt een schuifpoort op rail praktischer? Is maatwerk nodig of wordt er gekozen voor een Secuga ontwerp?

Ontwerp

Een idee of een wens omzetten in een concreet en praktisch hekwerk is geen evidente zaak. Daarom maken onze ontwerpers steeds 3-D tekeningen en visualisaties van het hekwerk, want een beeld zegt meer dan duizend woorden.

De visualisaties zorgen er ook voor dat we esthetische elementen en praktische haalbaarheid kunnen afwegen. Alsook correcte voorwaarden kunnen stellen rond zaken zoals de oprit, de beplanting, graafwerken en dergelijke.

Over Ons
Over Ons

Ruim Atelier

Eenmaal het ontwerp gefinaliseerd is, wordt Uw hekken geproduceerd in ons ruim atelier in Zele. We zijn in staat om zowel staal als aluminium te lassen, plooien, zagen en boren. Anti-corrosie behandelingen en poederlakwerk worden uitbesteed aan zorgvuldig uitgekozen partners. Indien er houtwerk nodig is wordt dat ook in ons atelier geplaatst.

Voormontage

Op het hek van uw dromen wil U niet te lang wachten. Om de plaatsing optimaal te laten verlopen leveren wij steeds volledig voorgemonteerde hekkens. Dat geeft ons enerzijds de mogelijkheid om het hekwerk integraal te testen in ons atelier. Voor U als eindgebruiker vertaald zich dat in een snelle en efficiënte plaatsing, het enige wat Uw installateur moet doen is het hekwerk vastzetten en aansluiten.

Voorgemonteerde poort onderweg voor levering
Over Ons

Service na verkoop

Kwaliteit en duurzaamheid worden hoog in het vaandel gedragen. Toch is een regelmatig onderhoud aangeraden om de vlotte werking en een lange levensduur te garanderen.

Wij houden van al onze hekkens gedetailleerd de opbouw en samenstelling bij, zodat we uw installateur snel en efficiënt de juiste wisselstukken kunnen aanbieden. In ons atelier beschikken wij over een grote voorraad aan wisselstukken èn de kennis om stukken op maat te vervaardigen.