secuga dubbel draaihek norwood padouk

Landelijke poorten voor een charmevol totaalplaatje

Bent u nog op zoek naar een passende poort voor uw recent gerenoveerde hoeve? Wil u met een karaktervolle toegangspoort die perfect in een groene omgeving past een nostalgisch gevoel opwekken? Overweeg dan zeker om een landelijke poort van Secuga te laten installeren. Dankzij het stevige karakter van hout van topkwaliteit creƫren we een robuuste poort die mooi en functioneel is.

Wat zijn kenmerken van een landelijke poort?

Wie landelijke stijl zegt, zegt hout. Landelijke poorten zijn meestal bezet met houten latten, al dan niet in een metalen kader. Vaak wordt tropisch hardhout gebruikt voor een landelijke buitenpoort, omwille van het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter. Afrormosia en padoek, beide Afrikaanse houtsoorten, zijn de meest gebruikte opties. Na verloop van tijd verbleken deze houtsoorten licht door de zon, maar dat is allerminst een nadeel. Dit effect versterkt net de landelijke look van een houten poort.

Een landelijke poort hoeft niet enkel hout te zijn. Ook in aluminium of staal, gelakt in de kleur die past in uw omgeving, kunnen we voldoen aan uw verwachtingen. Onze verkopers staan u graag te woord omtrent de mogelijkheden.

Wat het design betreft, kan u meerdere kanten uit. Vaak zijn landelijke poorten gebogen, maar dat is geen vereiste. Gaat u voor een gesloten poort of een model waarbij er wat ruimte tussen de latten zit? Beide opties hebben charme. Contacteer ons voor een bezoek aan ons atelier en ervaar het zelf.

secuga dubbel draaihek astoria verticaal wit aluminium

Kiest u voor een draai- of schuifpoort?

Misschien denkt u bij een landelijke tuinpoort aan een dubbele draaipoort, maar wat doet u als er daarvoor niet genoeg plaats is? Ook een schuifpoort, vrijdragend of op rail, kan perfect bij een landelijke stijl. Bovendien is bij een schuifpoort de ruimte tussen de grond en de poort miniem waardoor u nog meer privacy heeft.

Een echte klassieke landelijke poort is niet geautomatiseerd. Toch kiezen meer en meer mensen wel voor een geautomatiseerde versie. Een automatische poort biedt meer comfort: u hoeft niet meer uit de wagen te stappen om ze te openen. We zorgen ervoor dat de motor het totaalplaatje geenszins verstoort. Het is namelijk mogelijk de motor ondergronds weg te werken. Zo valt het langs de buitenkant niet op of een poort geautomatiseerd is of niet.

secuga schuifhek op rail Athens open
secuga dubbel draaihek bennington
secuga dubbel draaihek princeton met vast paneel
secuga dubbel draaihek manueel
secuga dubbel draaihek hout
secuga schuifhek op rail naakte kader met hout
secuga DDH Winfield
secuga SHR astoria
secuga norwood afrormosia
secuga princeton
secuga enkeldraaiend hek naakt kader met padouk 42x22
secuga schuifpoort hangend op rail
Landelijk
1
1
secuga SHR winfield

De troeven op een rij

  • Authentieke look dankzij materiaal van topkwaliteit
  • Volledig op maat uitgetekend door onze ervaren ontwerpers
  • Meer dan 20 jaar ervaring in poorten en toebehoren
  • Weinig onderhoud dankzij uitstekende bescherming
secuga schuifhek op rail Athens open