secuga dubbel draaihek fresno gesloten

Dubbele draaipoorten met charmevol karakter

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een kwalitatieve poort om hun oprit af te sluiten. Of het nu uit veiligheidsoverwegingen is of om de privacy te garanderen, een dubbele draaipoort van Secuga is dankzij ons totaalconcept al meer dan 20 jaar een goede keuze. Gaat u voor een dubbele houten poort in klassieke stijl of opteert u toch voor een strakke en moderne dubbele poort?

Waarom kiezen voor een dubbele draaipoort?

Als uw oprit vrij breed is, kan het lastig zijn om te kiezen tussen een dubbele draaipoort of een schuifpoort. Let erop dat een dubbele poort genoeg draairuimte nodig heeft om open en dicht te kunnen. Als er voldoende ruimte voorhanden is, dan is een dubbele poort zeker een goede optie. Een draaipoort kan je namelijk meestal makkelijker manueel openen in vergelijking met een schuifpoort, doordat ze lichter is om te bedienen.

secuga dubbel draaihek wilwou alu

Automatische poort

Vanzelfsprekend kan u uw dubbele draaipoort ook laten automatiseren. Met een simpele druk op de knop gaat de poort open. Bovendien is een automatische dubbele poort ook uiterst veilig. Ze beschermt niet alleen tegen inbraken, maar voorkomt ook ongelukken. Zodra de poort enige weerstand voelt, stopt ze onmiddellijk. Op die manier vermijdt ze ongevallen met kleine kinderen of met de wagen.

Vroeger zagen klanten vaak af van een automatische poort vanwege de logge motor die goed zichtbaar was. Dat is verleden tijd. Niet alleen worden de poortopeners steeds kleiner, ze kunnen ook ondergronds worden weggewerkt. Voor de poortautomatisatie gebruiken we motoren van het Oostenrijkse topmerk Tousek. Kom zeker even langs in ons atelier voor meer informatie. Maak nu een afspraak.

secuga dubbel draaihek winfield

De troeven op een rij

  • Totaalconcept volledig op uw maat met advies van A tot Z
  • Klassiek, landelijk of modern design: voor elke stijl een passende poort
  • Montage op 1 dag voor minimale hinder
  • Bijkomende opties zoals automatisatie met bijvoorbeeld videofoon of ingebouwde brievenbus
secuga hekwerk gesloten modern
Dubbele draaipoort
Dubbele draaipoort
Dubbele draaipoort
secuga princeton
secuga dubbel draaihek norwood padouk
Dubbele draaipoort
Dubbele draaipoort
Dubbele draaipoort
1
1