Schuif- & draaipoorten

Een poort voor uw oprit, volledig op maat

Wilt u uw woning of terrein tot in de puntjes beveiligen én van een moderne of net klassieke look voorzien? Kies dan een karaktervolle Secuga-poort om uw oprit af te sluiten. Onze schuif- en draaipoorten zijn vervaardigd uit de sterke materialen en worden voorzien van een uitgebreide behandeling voor een optimale duurzaamheid. Onze ontwerpers voorzien een tuinpoort volledig op maat zodat het totaalplaatje klopt.

Stijlen:

Modern

Geef uw woning een eigentijdse look met een strakke, moderne poort. Met behulp van een uitgekiend lijnenspel creëren we een gebalanceerd geheel.

Lees meer

secuga enkel draaihek miko
secuga schuifhek vrijdragend Fresno open

Klassiek

Kies voor sierlijke vormen en een authentieke look door een klassieke poort te kopen. Steeds met een uiterst precieze afwerking en ongekende stevigheid.

Lees meer

secuga dubbel draaihek brighton special
secuga dubbel draaihek Martinez manueel

Landelijk

Kies voor de traditionele charme van een landelijke (houten) poort. Wij gebruiken steeds de beste materialen en passende houtsoorten voor deze karaktervolle stijl.

Lees meer

Schuif- & draaipoorten
Schuif- & draaipoorten

Industrieel

Bescherm uw bedrijventerrein tegen inbrekers met een robuuste industriële poort op maat. Met extra beveiligingsopties zoals een puntenkam en automatisatie.

Lees meer

secuga cortenstaal
secuga schuifpoort vrijdragend industrie
secuga cortenstaal

Types:

Enkele draaipoort

Beveilig de toegang tot uw woning met een stijlvolle enkele draaipoort. Elke Secuga-poort wordt op maat gemaakt en is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo komen we tot een uniek resultaat.

Lees meer

Dubbele draaipoort

Werk uw oprit af met een dubbele draaipoort en creëer een harmonieus geheel. Verkrijgbaar in elke stijl, met uitgebreide automatisatiemogelijkheden.

Lees meer

Schuifpoort op rail

Kies ook voor een schuifpoort op rail en gebruik de beschikbare plaats zo efficiënt mogelijk. Ga voor automatisatie voor optimaal gebruiksgemak.

Lees meer

Vrijdragende schuifpoort

Sluit uw oprit met een vrijdragende schuifpoort op maat. Onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam dankzij het gebruik van de beste materialen.

Lees meer