secuga kantelpoort naakt kader met hout

Industriële schuifpoort voor een optimale beveiliging

Er zijn heel wat plaatsen waar een kwalitatieve en veilige toegangspoort cruciaal is om ongewenst publiek buiten te houden. Denk maar aan bedrijventerreinen, parkeerterreinen of opslagplaatsen. Tegelijk moet een industriële poort gemakkelijk te bedienen zijn voor u en uw medewerkers. Secuga is hierbij uw ideale partner.

Duurzaam en op maat

Eerst komt een van onze adviseurs bij u langs voor een volledige risicoanalyse. Op basis daarvan schatten we in hoe we uw terrein optimaal kunnen beveiligen. In veel gevallen zal een industriële schuifpoort soelaas bieden, veelal omdat het ruimteverlies achter de poort beperkt wordt. Onze schuifpoorten voor industriële toepassingen worden volledig op maat gelast uit solide staal en ondergaan een uitgebreide anticorrosiebehandeling ter bevordering van duurzaamheid.

Ze worden gezandstraald, waarna er met galvanisatie of metallisatie een zinklaagje wordt aangebracht. De tweede laag is een epoxy poederlaklaag. De derde een polyester poederlaklaag met kleur. U heeft keuze uit alle RAL-kleuren voor Secuga-poorten. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie, of maak meteen een afspraak voor een bezoek aan ons atelier.

secuga industrie detail

Maximale bescherming tegen inbrekers

De anticorrosiebehandeling vermijdt dat uw industriële schuifpoort na verloop van tijd zwakke plekken vertoont. Maar uiteraard zijn er nog opties voor beveiliging tegen inbrekers. Met behulp van bijvoorbeeld een extra puntenkam als overklimbeveiliging ontmoedigt u inbrekers alvast zich te wagen aan de gevaarlijke onderneming. Overweeg ook een extra slagboom of verzinkbare palen te laten plaatsen.

Daarnaast kan u ook kiezen hoe de poort is opgebouwd. Kiest u voor spijlenhekwerk, een geprofileerde plaat of geperforeerde plaat? Bij de laatste twee opties heeft u als voordeel dat ongewenste bezoekers moeilijker door de poort heen kunnen kijken. Bij lange poorten is ook de installatie van ondersteuningswielen mogelijk, zodat de motor minder makkelijk wordt overbelast.

Om inbrekers nog meer te ontmoedigen kan u kiezen voor automatisatie. Met behulp van een afstandsbediening, codeklavier, drukknop, videofoon, parlofoon of kaartlezer openen u én uw medewerkers wel gemakkelijk de industriële poort, maar blijft het voor inbrekers lastig.

secuga schuifpoort vrijdragend industrie

De troeven op een rij

  • Risicoanalyse voor de beste oplossing op uw maat
  • Bijkomende opties als extra beveiliging tegen diefstal
  • Optimale bescherming met anticorrosiebehandeling
  • Meer dan 20 jaar ervaring in poorten en hekwerk
Industrie