secuga dubbel draaihek Bennington

Klassieke poorten met een karaktervolle uitstraling

Woont u in een charmante hoeve of een prachtig herenhuis met oprit? Wat dacht u van een klassieke (smeedijzeren) poort als final touch? In tegenstelling tot moderne poorten hebben klassieke poorten net wel overvloedige versieringen en zwierige vormen. Dit zorgt voor een gemoedelijke en uitnodigende look. Reden te meer te kiezen voor een stijlvolle, klassieke sierpoort van Secuga.

secuga dubbel draaihek Martinez Manueel detail

Waarom kiest u voor een klassieke poort?

Uw poort is het visitekaartje van uw woning en dan mag dit best karaktervol zijn, niet? Bezoekers krijgen meteen een verpletterende eerste indruk als ze bij u aankomen dankzij een imposante klassieke smeedijzeren poort die uw woning dat tikkeltje extra geeft. Bovendien wekt u met een poort in deze stijl een leuke nostalgische sfeer op.

Een smeedijzeren poort van Secuga vergt weinig onderhoud. Tijdens het productieproces zorgen we ervoor dat uw poort uitstekend beschermd is tegen wind, regen, vorst en zonnestralen. Met de bescherming van een zinklaag, epoxy poederlaklaag en een polyester poederlaklaag kan ze best tegen een stootje.

secuga schuifpoort op rail Manoir

Automatisatie of niet?

Nog een voordeel van een klassieke smeedijzeren poort met spijlen en sierornamenten is het lage gewicht. Zo is ze zeer gemakkelijk manueel te openen, in tegenstelling tot een landelijke houten poort die vaak wat logger is, of een moderne aluminium poort die met platen bezet is.

Het is ook mogelijk om klassieke poorten te laten automatiseren, zonder dat dit opvalt. Tegenwoordig bestaan er ondergrondse poortopeners. De motor zit ondergronds weggewerkt in een goed beschermende motorbak. Zo kan u genieten van de voordelen van een automatische poort zonder dat een motor het idyllische totaalplaatje de das omdoet.

U kan uw automatische klassieke poort afwerken met bijvoorbeeld een parlo- of videofoon zodat ze uw woning niet alleen extra uitstraling geeft, maar ook uitstekend beschermt tegen ongewenste indringers.

secuga dubbel draaihek Martinez
secuga dubbel draaihek victoria gebogen
secuga shuifhek op rail Filmore + enkel draaihek
secuga dubbel draaihek brighton special + vaste afsluiting
secuga schuifpoort vrijdragend brighton
1
1
secuga dubbel draaihek Martinez manueel

De troeven op een rij

  • Karaktervol geheel dankzij ontwerp op maat in harmonie met uw woning
  • Weinig onderhoud en uitstekend beschermd met anticorrosiebehandeling
  • Uitgebreid kleurenpalet met keuze uit alle RAL-kleuren voor een perfect gebalanceerd geheel
  • Minimale hinder dankzij plaatsing binnen één werkdag
secuga dubbel draaihek brighton special