secuga schuifpoort vrijdragend Glenndale

Vrijdragende schuifpoort in elke stijl

Naast stijlvol hoort een poort ook functioneel te zijn. Dagelijks opent en sluit u uw poort meerdere keren. Ze moet niet enkel vandaag, maar ook over vele jaren nog steeds betrouwbaar zijn. Dankzij maatwerk met sterke materialen combineren we duurzaamheid, veiligheid en design. Kies daarom voor een vrijdragende schuifpoort van Secuga.

Hoe werkt dit systeem?

Een vrijdragende of zelfdragende schuifpoort steunt niet op rails, maar ‘zweeft’ boven de grond. Er zijn geen steunwielen nodig dankzij het C-beslag naast de poort. Dit zorgt voor een mooi ogend effect. Het voordeel van een vrijdragende schuifpoort is dat ze onderhoudsarm is. Ze kan niet blokkeren door steentjes, vuil of zand in de rail.

Voor dit systeem is voldoende ruimte naast de poort vereist. Een vrijdragende schuifpoort is gemiddeld 1/3 breder dan de doorgang, zodat er voldoende tegengewicht is en de poort op haar plaats blijft hangen. Hoe breder de poort, hoe meer ruimte hier nodig. Vraag zeker meer informatie aan uw persoonlijke Secuga-adviseur.

secuga SHV norwood

Sierlijk landelijk of strak modern?

Na het haalbaarheidsonderzoek is het tijd beslissingen te nemen. Gaat u voor een landelijke stijl of toch voor een moderne designpoort? Ook bij deze keuzes staat uw adviseur u bij. Een volledig metalen, vrijdragende schuifpoort is een optie, maar daarnaast is ook een poort met houten bekleding in een metalen frame een mogelijkheid.

Het metaal dat gebruikt wordt voor uw poort op maat ondergaat een uitgebreide behandeling om corrosie tegen te gaan. Welke opties op vlak van automatisatie kiest u? Enkel een afstandsbediening, codeklavier, videofoon of bediening en controle via uw smartphone? U kiest, wij voeren uit.

secuga SHVwildwood

De troeven op een rij

  • Poorten beschikbaar in elke RAL-kleur en met uitgebreide anticorrosiebehandeling
  • Onderhoudsarm
  • Persoonlijk advies op maat door uw vertrouwde VacoSecuga-adviseur
  • Uitmuntende duurzaamheid dankzij topmateriaal
secuga schuifhek vrijdragend forest avenue