secuga schuifhek op rail Kershaw

Schuifpoort op rail met optimaal gebruiksgemak

Welk type poort u laat plaatsen hangt vaak af van de beschikbare ruimte. Als er naast de plaats waar de poort moet komen geen ruimte meer is, dan is een draaipoort de enige optie. U kan ook voor een moderne elektrische schuifpoort opteren. Klassiek, landelijk of modern? Volledig in metaal of afgewerkt met hout?

Wat is een schuifpoort op rail?

Er bestaan twee types schuifpoorten: schuifpoorten op rail en vrijdragende schuifpoorten. Bij schuifpoorten op rail steunt de poort op de rail waardoor deze variant passender is voor vrij lange poorten. Ook voor de rails zijn er twee opties. Ofwel wordt de rail op de oprit geplaatst, ofwel wordt hij weggewerkt in een gleuf. Voor die laatste optie zijn kleine werken aan de oprit noodzakelijk. Schuifpoorten op rail zijn niet enkel voor woningen een goede optie. Ze zijn ook ideaal als industriƫle poort om bijvoorbeeld bedrijventerreinen volledig inbraakveilig af te sluiten. Contacteer ons voor meer informatie.

secuga schuifpoort op rail Astoriavertikaal

Welke keuzes maakt u?

Manuele schuifpoorten worden minder gekozen dan automatische schuifpoorten, omdat ze vrij zwaar zijn. Dat is zeker zo in vergelijking met draaipoorten. Voor automatisatie gebruiken wij steeds de motoren van het gerenommeerde Oostenrijkse merk Tousek. Wist u dat een schuifpoort ook deels kan opengaan om enkel voetgangers door te laten?

Uiteraard bent u vrij in de keuze van materiaal. Kiest u voor een houten schuifpoort met een verweerde look of een egale glans? Of draagt een aluminium of metalen schuifpoort toch eerder uw voorkeur. Dankzij onze anticorrosiebehandeling is uw hekwerk uitstekend gewapend tegen slecht weer. Bovendien heeft u keuze uit alle RAL-kleuren. Doe alvast wat inspiratie op door een kijkje te nemen in onze realisaties of boek een afspraak voor een bezoekje aan het VacoSecuga-atelier.

secuga schuifhek op rail naakt kader 40x40 dubbel hout + brievenbus

De troeven op een rij

  • Ruimtebesparend, uitermate windbestendig en inbraakveilig
  • Steeds volledig op maat gemaakt
  • Uitgebreide behandeling tegen corrosie
  • Mogelijkheid tot automatisatie en bijkomende opties zoals videofoon en klavier
secuga schuifhek op rail Athens open