secuga schuifpoort winfield met brievenbusconsole

Moderne poorten met een strak design

Omdat elke woning uniek is, ontwerpen wij voor elk project een tuinpoort op maat. Bij een nieuwbouwwoning met een strak lijnenspel past vaak een moderne poort, gekenmerkt door afgelijnde geometrische vormen. Kiest u voor een dubbele draaipoort of een volautomatische schuifpoort op rail? Aan u de keuze! Onze verkopers staan u bij met raad en daad.

Wat maakt een poort modern?

Zoals gezegd wordt een moderne poort gekenmerkt door strakke lijnen, een dikwijls minimalistisch design en een sobere, maar stijlvolle afwerking. Het credo “less is more” geldt volop bij deze stijl. Dit betekent uiteraard niet dat de kwaliteit moet inboeten. We werken enkel met kwaliteitsvolle materialen voor een uitzonderlijk resultaat.

Vaak wordt voor moderne poorten enkel aan staal of aluminium gedacht, maar ook hout levert vaak een meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan een poort in sober design met een metalen frame en verticale houten latten. Door gebruik te maken van gebrand eikenhout creëren we een robuuste look die niet misstaat bij moderne poort, zeker in een groene omgeving.

secuga dubbel draaihek Miko

Met of zonder automatisatie?

Aluminium of staal wordt het meest gebruikt voor deze stijl van poorten. Aluminium heeft het voordeel tegenover staal dat een lichter metaal te zijn, waardoor u een moderne aluminium poort makkelijker manueel opent.

Mogelijks wenst u een automatische poort waardoor u niet meer uit de wagen hoeft te stappen voordat u de oprit oprijdt. Er zijn verschillende automatisatieopties. Zo kunt u ervoor kiezen om te werken met een afstandsbediening, een klavier, of een combinatie van beide. Hedendaags kunt u moderne automatische poorten ook openen en sluiten met behulp van een app op uw smartphone. Maak zeker een afspraak om langs te komen in ons atelier voor meer informatie.

secuga dubbel draaihek winfield
secuga SHV Wildwood
secuga hekwerk gesloten modern
secuga schuifhek op rail kershaw met brievenbusconsole
secuga schuifhek vrijdragend Glendale
secuga hekwerk schuifpoort horizontaal modern glendale
secuga schuifpoort op rail Astoriavertikaal
secuga dubbel draaihek Vin 40x3
secuga dubbel draaihek cortenstaal
secuga schuifhek op rail naakte kader met hout
secuga schuifhek op rail paneel in dibond
Modern
1
1
secuga hekken horizontaal modern tuinpoort

De troeven op een rij

  • Op maat uitgetekend door ervaren ontwerpers
  • De beste materialen voor een uitstekende duurzaamheid
  • Meer dan 20 jaar ervaring in poorten en toebehoren
  • Volledig inbraakveilige poorten met weinig onderhoud
secuga pivoterende deur met afrormosia in blokprofiel