secuga enkel draaihek Miko met vast paneel

Enkele draaipoort op maat in elke stijl

Kiest u voor een stijlvolle enkele draaipoort op maat van Secuga? U kan er alle kanten mee uit: een model in metaal of hout, manueel of geautomatiseerd. Aan u de keuze. Onze adviseurs staan u bij met raad en daad voor een functionele poort, volledig op maat.

Uniek, stijlvol, veilig, verfijnd

Secuga staat niet voor ‘one size fits all’. Geen enkele poort is bij ons gelijk, omdat elk project volledig op maat is. Onze tekenaars ontwerpen telkens een stijlvolle poort naar uw wens. Op die manier is uw woning veilig afgesloten met een prachtige draaipoort op maat die dankzij het kwalitatieve materiaal de tand des tijds doorstaat.

secuga enkel draaihek Winfield Variabel met vast panee

Modern of klassiek?

Doordat elke poort uit maatwerk bestaat, bent u niet gebonden aan een bepaalde stijl. Uw landelijke hoeve, bijvoorbeeld, staat vast schitterend met een rustieke houten draaipoort, zeker in de dubbele variant. Woont u in een hedendaagse nieuwbouwwoning gekenmerkt door een strak lijnenspel? Dan is een moderne (aluminium) draaipoort een goede optie. Of kiest u bij uw eigentijdse woning net voor een klassieke poort?

Daarnaast kiest u zelf of u al dan niet gaat voor een automatische draaipoort. Sommigen zweren erbij, waar anderen de charme van de klassieke manuele poort verkiezen. Het is ook mogelijk een deurtje in uw draaipoort te voorzien. Zo hoeft u niet de volledige poort te openen als u bijvoorbeeld even met de hond gaat wandelen. Net zo makkelijk.

De troeven op een rij

  • Professionele bevestiging
  • Bijkomende opties zoals automatisatie met bijvoorbeeld videofoon of ingebouwde brievenbus
  • Montage op 1 dag voor minimale hinder
  • Uiterst duurzaam dankzij uitgebreide behandeling
secuga enkel draaihek glendale horizontaal + vast paneel